☰ Menüpontok

Rólunk

Rólunk

A Menzor BGMI Kft. azzal a céllal jött léte, hogy az alapítás előtt szerzett szakmai tapasztalatok és kapcsolatok felhasználásával és mind magasabb szintre történő fejlesztésével valamennyi Megrendelőjét a lehető legoptimálisabb szerkezetépítési és építőmesteri szolgáltatásokkal szolgálja ki.

Társaság fő profilja a monolit vasbeton szerkezetépítés az ahhoz kapcsolódó valamennyi kiegészítő tevékenységgel, továbbá a tartószerkezeti falazási és építőmesteri munkák. A Megrendelői és piaci igényekhez igazodva mára a tevékenységi kör kiegészül valamennyi olyan munkanemmel, mely lakóépületek esetén az emelt szintű szerkezetkész, vagy kulcsrakész kivitelhez szükséges.

A tevékenységi körhöz kötődően és az alapítás óta jelentős mennyiségű sikeres referencia projekt kapcsolódik társaságunkhoz változatos területi eloszlással. Így szinte az ország egész területén és külföldön is részt vettünk már - és részt veszünk jelenleg is - mind tipikus magasépítési, mind mezőgazdasági, mind ipari létesítmények vasbeton szerkezetépítésében.

A kitartó munkának és a Megrendelőkkel fenntartott kiváló kapcsolatnak köszönhetően társaságunk eszközállománya, dolgozó létszáma és árbevétele is folyamatosan emelkedik. Így a kezdeti időszak pusztán alvállalkozókkal történő kivitelezését követően jelenleg több mint 20 fős saját, jól felszerelt fizikai és műszaki létszám biztosítja Megrendelőink kiszolgálását az állandó 15-30 fő alvállalkozói létszám mellett. A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően jelenleg már jelentős mennyiségű saját tulajdonú fal és födémzsaluzattal, önszerelő toronydaruval, nagy teljesítményű rakodó daruval és magas minőségű homlokzati állvánnyal rendelkezünk mindamellett, hogy a stratégia zsaluszolgáltatók mindegyikével élő keretszerződés biztosítja a zavartalan anyagellátást. Ugyanígy elmondható, hogy az emelt szintű szerkezetkész kivitelezésekhez szükséges építőanyag beszállítókkal is kiváló kapcsolatot fenntartva garantálható a zavartalan anyagellátás.

Célunk, hogy meglévő és új Megrendelőink mind a jelenben, mind a jövőben biztos pontként és állandó partnerként tekintsék társaságunkat az elnyert projektjeik szerkezetépítése, kivitelezése számára.

Bakos Géza
ügyvezető 

© 2015. menzor.hu - Adatkezelési tájékoztató - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu