☰ Menüpontok

Díjak és elismerések

Díjak és elismerések

Bisnode "AA" tanúsítvány (2017, 2018)

Büszkék vagyunk rá, hogy a 2015 és 2016-os évek "A" minősítése után, a Menzor BGMI Kft Bisnode minősítése "AA" osztályúra javult, melyet a 2018-as év teljesítménye alapján is megőrzött a társaság. "Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkezni kitüntetés"

AA (dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.


Bisnode "A" tanúsítvány (2015, 2016)

 

A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, a Menzor BGMI Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike. Olvassa tovább »


 

Építőipari mesterdíj

A Mesterdíjat magyarországi cégbíróságon bejegyzett építőipari vállalkozás nyerheti el valamely építményen (épületen vagy műtárgyon) magas színvonalon elvégzett építési-szerelési munkanemért, munkarészért. Az elvégzett munka szakmai bírálatát az ebben jártas, elfogulatlan és szakmailag elismert szakértőkből álló bizottság végzi; a díjat az Alapítvány Kuratóriuma ítéli oda. Olvassa tovább »

© 2015. menzor.hu - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu