☰ Menüpontok

Tevékenységeink

Tevékenységeink

Monolit vasbeton szerkezetépítés

Lakossági, ipari, mezőgazdasági létesítmények vasbeton tartószerkezetének kivitelezése helyszíni, kézi vagy nagytáblás zsaluzattal, esetleg egyedileg gyártott zsaluzattal. A kivitelezési munkákat jellemzően jól karban tartott és folyamatosan bővített és frissített saját zsaluzatokkal végezzük. Amennyiben a szerkezetépítés nagysága vagy a saját zsalupark leterheltsége szükségessé teszi, a kiegészítő zsaluzatokat versenyképes kondíciók mellett bérelt tételekkel egészítjük ki.

Látszóbeton kivitelezés

Az elmúlt évek szakmai tapasztalatának, továbbá a stratégia zsalubeszállítókkal fenntartott kiemelkedő kapcsolatnak köszönhetően vállaljuk látszóbeton szerkezetek kivitelezését. A kivitelezés a német Merkblatt Sichtbeton ajánlás szerint SB2 (betonfelület normál követelményű kialakítással) vagy SB3 (betonfelület magas követelményű kialakítással) minőségi osztályban történhet.

Komplett tartószerkezet kivitelezés

Amennyiben a létesítmény nem kizárólag vasbeton tartószerkezetű, úgy a szükséges kiegészítő munkákat is vállaljuk annak érdekében, hogy az „egy kézben” történő kivitelezés elve mentén a munkálatok zökkenőmentesen készüljenek. Így vállaljuk nagyobb teherhordó falas létesítmények kőműves falazási munkáit, illetve kéreg elemes (kéregpanel fal, mester paneles födém) tartószerkezettel készülő kivitelezési munkákat is.

Emelt szintű szerkezetkész kivitelezés

A társasházi megrendelések esetében a Megrendelői, Beruházói  és piaci igények mind inkább megkövetelik hogy a kivitelezési munkák „egy kézben” maradjanak. Így társaságunk vállalja a komplett vasbeton szerkezetépítési és teherhordó falazási munkák mellett az emelt szintű szerkezetkész (vagy fűtéskész) kivitelezést is. Ebben az esetben a szükséges építőmesteri munkák egy részét (válaszfalak, tető, homlokzat, állványozás, ...) saját dolgozói létszámmal, míg a speciális munkanemeket (PVC szigetelés, vakolás, simított aljzat, nyílászárók, ...) és az épületgépész és elektromos munkákat jól bevált és tapasztalt alvállalkozók segítségével kivitelezzük a megfelelő színvonalú műszaki irányítás mellett.

© 2015. menzor.hu - Adatkezelési tájékoztató - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu