☰ Menüpontok

Mesterdíj

Somlóvásárhely Pálinkafőzde épület (8481 Somlóvásárhely Hrsz.: 044/4) szerkezetépítésén végzett zsaluzási, betonacél-szerelési, betonozási munkáival, projektirányításával, valamint az épület nyílászáró- és üvegfelületeinek gyártási és szerelési munkáival 2012-ben három cég pályázott az ÉPÍTŐIPARI MESTERDÍJ elnyerésére. 

Kuratóriumunk 2012-12-18–án megtartott ülésén hozott döntése alapján:

1) a MERKBAU ÉPÍTŐIPARI ÉS KERESKEDELMI KFT (6400 Kiskunhalas Jókai u. 81-83), a Menzor BGMI Kft. -vel közösen, a Somlóvásárhely-i Pálinkafőzde szerkezetépítésén végzett betonacélszerelési munkák minőségének, valamint a teljes építményen megvalósításában nyújtott cég- és projektirányítási munkáinak elismeréseként ÉPÍTŐIPARI MESTERDÍJ -ban részesül. 

2) a Menzor BGMI Építő és Szolgáltató Kft (8500 Pápa Fáy András lakót. 9/c.) - a Merkbau Kft.–vel közösen - a Somlóvásárhely-i Pálinkafőzde teljes szerkezetépítésén a zsaluzati és betonozási munkák minőségének elismeréseként ÉPÍTŐIPARI MESTERDÍJ -ban részesül. 

3) az ABEX Termelő Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. (6400 Kiskunhalas Jókai u. 81-83) a Somlóvásárhely-i Pálinkafőzde nyílászáróinak, üvegezett felületeinek gyártási, szerelési munkájának minőségi elismeréseként ÉPÍTŐIPARI MESTERDÍJ -ban részesül.

Somlóvásárhely Pálinkafőzde épület megtekintése »

◀ Vissza az díjakhoz és elismerésekhez

© 2015. menzor.hu - Adatkezelési tájékoztató - Minden jog fenntartva!
A weboldalt készítette: reelweb.hu